EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Energiedoelstellingen

EKB Nederland ontzorgt uw organisatie van energiezaken en helpt uw energiedoelstellingen te behalen. Wat is uw energiedoelstelling?

Duurzamer worden

Uw bedrijf is toekomstgericht en wil investeren in duurzaamheid. EKB Nederland steunt en adviseert u bij deze energietransitie. Onze aandacht en investeringen zorgen voor continuïteit, onafhankelijkheid en kostenbesparing op de lange termijn!

Lees meer over Duurzamer worden

Energiekosten verlagen

EKB Nederland analyseert en optimaliseert uw totale kosten voor energie. Niet alleen vanwege een aantoonbaar betere inkoopdeal dan u zelf kunt realiseren, maar juist ook door alle overige beïnvloedbare componenten optimaal af te stemmen.

Lees meer over Energiekosten verlagen

Meer inzicht in energieverbruik

Energiemonitoring en inzicht in verbruik vormen de ideale basis voor goed energiemanagement. Het monitoren van uw energieverbruik stelt u in staat om optimalisaties door te voeren en uw energiekosten te verlagen.

Lees meer over Meer inzicht in energieverbruik

Energieprestaties verbeteren

Door de energie prestaties en de Power Quality van uw bedrijf te optimaliseren zorgt EKB Nederland voor een beter energierendement en minder onnodige kosten.

Lees meer over Energieprestaties verbeteren

Energiestrategie optimaliseren

Door de energie prestaties en de Power Quality van uw bedrijf te optimaliseren zorgt EKB Nederland voor een beter energierendement en minder onnodige kosten.

Lees meer over Energiestrategie optimaliseren

Energie besparen

EKB Nederland helpt u om bewust om te gaan met energieverbruik en maatregelen te treffen die ervoor zorgen dat u energie bespaart binnen uw bedrijf, met behoud van alle functionaliteiten!

Lees meer over Energie besparen