EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

EKB Nederland presenteert nieuwe website

EKB Nederland heeft de afgelopen periode, op basis van haar vernieuwde strategie, een transitie doorgemaakt van brede ‘rendementmaker’ naar een gespecialiseerd energiemanagementbureau. Bij deze nieuwe propositie hoort uiteraard ook een nieuwe website. Daar is achter de schermen hard aan gewerkt en met trots presenteren wij het nieuwe EKBNederland.nl!

Bestaande opdrachtgevers zijn al jaren bekend met de wijze waarop EKB Nederland energiemanagement voor hen organiseert. De energiemarkt is echter dusdanig in ontwikkeling, dat naast huidige marktomstandigheden ook de focus is gelegd op wat die veranderingen betekenen voor onze opdrachtgevers. Meer dan ooit anticiperen op de toekomst dus, zonder daarbij concessies te doen in korte termijn resultaten.

Deze vernieuwde strategie behoeft ook een nieuwe propositie, met een look & feel passend bij de nieuwe propositie. Na het ontwerp van onze nieuwe huisstijl door Awesome & Sparkles is dit doorvertaald naar een online marketing strategie en website door Partout Digital Native Agency.

Het nieuwe EKBNederland.nl is naast ons online visitekaartje een platform waar wij huidige en toekomstige opdrachtgevers kunnen informeren over de energiemarkt, de mogelijkheden van energiemanagement en de diensten waarmee EKB Nederland u kan ontzorgen.

Wij wensen alle bezoekers veel kijkplezier op onze nieuwe website!

terug naar het artikel-overzicht