EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Team EKB Nederland

Jorg Groenen

Jorg Groenen, Projectmanager

Jorg Groenen had reeds jarenlange ervaring in operationele managementfuncties, voordat hij in 2012 toetrad bij EKB Nederland.

In zijn huidige rol als Project Manager is hij betrokken bij complexe vraagstukken van grootverbruikers en multisites. Hij is daarbij operationeel eindverantwoordelijk en zorgt dat de vooraf gemaakte doelstellingen in de praktijk gerealiseerd worden. Analyseren en de vertaalslag maken naar concrete oplossingen zijn zijn grootste kracht.

Naast zijn rol als Project Manager heeft Jorg zich gespecialiseerd in energiebelasting. Ingewikkelde vraagstukken over het clusteren, terugvorderen en voorkomen van onnodige energiebelastingen liggen primair op zijn bord, omdat Jorg kennis heeft van alle relevante spelregels.
Jorg Groenen

Wouter Polman

Wouter Polman, Energie expert

Wouter Polman heeft jarenlange ervaring in adviesfuncties richting middelgrote organisaties, deze ervaring zet hij sinds 2013 dagelijks in als Energieconsultant bij EKB Nederland.

Met zijn generieke kennis over de energiemarkt is Wouter in staat om inzicht te creëren in de mogelijkheden om energiekosten binnen organisaties blijvend te verlagen.

Wouter is direct in zijn communicatie en resultaatgericht, zonder concessies te doen aan de relatie die hij opbouwt met opdrachtgevers van EKB Nederland. Zijn enthousiasme en gezonde dosis humor spelen daarin een belangrijke rol.
Wouter Polman

Josette Hendrikx

Josette Hendrikx, Servicedeskmedewerker

Josette Hendrikx is sinds 2011 werkzaam op de Servicedesk van EKB Nederland en heeft in al die jaren veel kennis en expertise opgebouwd van de energiewereld.

Josette ondersteunt opdrachtgevers bij hun operationele vragen en structurele monitoring en ondersteunt consultants in hun dagelijkse werkzaamheden. Naast haar operationele verantwoordelijkheid van werkzaamheden die op de Servicedesk plaatsvinden is Josette gespecialiseerd in contractbeheer, facturatie en het borgen van alle processen in CRM.

Daarbij vertaalt zij nieuwe ontwikkelingen naar een werkbare uitvoering en procesoptimalisatie voor de Servicedesk, iets waar de opdrachtgevers van EKB Nederland uiteindelijk de resultaten van zien.
Josette Hendrikx

Coen van Hulst

Coen van Hulst, Energie expert

Coen van Hulst is mede-oprichter van EKB Nederland. Met zijn ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening en natuurlijk in de energiemarkt is hij een expert als het gaat om op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers van EKB Nederland.

Daarbij creëert hij inzicht in alle aspecten van het beheer van een energiecasus, afgestemd op de specifieke behoeften van de opdrachtgever.

Coen is in de dagelijkse praktijk verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen EKB Nederland, ook is hij betrokken bij grote aanbestedingstrajecten. Daarnaast blijft hij met veel enthousiasme betrokken bij de EKB-klanten van het eerste uur.
Coen van Hulst

Kevin Peters

Kevin Peters, Energie expert

Kevin Peters is samen met Coen van Hulst de oprichter van EKB Nederland. Hij is voornamelijk georiënteerd op het verder ontwikkelen van het bedrijf op strategisch niveau. Centrale vraag bij deze doorontwikkeling: welke waarde voegt EKB Nederland hierbij toe aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers?

Ook ligt zijn passie bij het schetsen van inkoopscenario’s, afgestemd op de strategie en toekomstvisie van opdrachtgevers van EKB Nederland.

Kevin is een professionele gesprekspartner en houdt ervan om collega’s, opdrachtgevers en relaties uit te dagen door het beste in hen zelf naar boven te halen. ‘Eager zijn’ is een kenmerkende uitspraak van hem.
Kevin Peters

Bjørn Sjömel

Bjørn Sjömel, Hoofd bosbeheer

Bjørn Sjömel is hoofd bosbeheer van het EKB-bos en daarmee verantwoordelijk voor CO2 reductie bij EKB Nederland.

In het verleden heeft Bjørn carrière gemaakt in de wereld van GVO-certificaten, daarbij heeft hij handig gebruikt gemaakt van 'het systeem'. Dit heeft voor zijn oude werkgevers veel opgeleverd, maar Bjørn kreeg last van zijn geweten. Hij besloot dat het roer om moest en is per 1 januari bij EKB Nederland aan de slag gegaan. Bij EKB Nederland compenseert hij zijn werkverleden door de CO2 uitstoot van onze klanten te compenseren.
Bjørn Sjömel

Kevin van Pol

Kevin van Pol, Consultant Energietransitie

Kevin van Pol is de jongste welp van het team. Hij is in de zomer van 2018 afgestudeerd aan Zuyd hogeschool te Sittard. Hier heeft hij de opleiding People and Business Management gevolgd, met businessmanagement als uitstroomprofiel.

Tijdens zijn afstudeerstage bij een bedrijf in de ondergrondse infratechniek heeft hij een scriptie geschreven over warmtenetten. Hierdoor is hij heel erg geïnteresseerd geraakt in de energietransitie en alle duurzame oplossingen hierom heen.

Deze interesse wil Kevin overdragen op de zakelijke markt. Namens EKB Nederland ondersteunt en adviseert hij bedrijven bij het realiseren van een duurzame onderneming. Op basis van de wensen en behoefte van de klant zoekt hij naar een duurzame oplossing en de daarbij behorende subsidies. Samen met EKB Nederland wil Kevin de CO2 uitstoot in de zakelijke markt zoveel mogelijk reduceren.
Kevin van Pol

Noëlle van der Vliet

Noëlle van der Vliet, Marketingbazin

Noëlle van der Vliet heeft in 2017 de opleiding ‘International Business and Languages’ afgerond en ervaring opgedaan bij een PR-bureau voordat ze bij EKB Nederland kwam werken.

Binnen EKB Nederland vervult Noëlle de rol van Marketingbazin en is zij verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van alle marketing- en communicatieactiviteiten. De kennis en ervaring die Noëlle heeft opgedaan tijdens haar studie en als PR-Consultant komen goed van pas in haar nieuwe rol en zorgen voor een frisse blik, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en veel enthousiasme om EKB Nederland in het zonnetje te zetten.
Noëlle van der Vliet